't Olde Stadhuus

Bij ons kunt u genieten in een warm en sfeervol restaurant. Gastvrijheid is er van zelfsprekend, waardoor u zich meteen thuis voelt. Ons interieur straalt een gezellige, warme en gastvrije sfeer uit, niet te strak en geeft daardoor een informele sfeer, prettig voor zowel zakelijk als privé. De tafels in het restaurant zijn ruim opgezet en dat geeft privacy voor u en uw tafelgenoten.

Onze menukaart is Frans-Nederlands georiënteerd. Onze gerechten worden op ambachtelijke wijze en met veel zorg in de keuken bereid. De keuken staat onder leiding van  Rik Deugd.

Onze kaart is 'een culinair avontuur'!

Zo vind u hierop een avontuurlijk culinairmenu. Onze kaart (voorgerechten en hoofdgerechten) kenmerkt zich door mooie eerlijke gerechten. U vindt hierop, naast vlees en vis, ook enkele vegetarische gerechten. De prijzen zijn zeer vriendelijk. ’t Olde Stadhuus kent een overzichtelijke wijnkaart met unieke wijnen.

Bijna het gehele jaar door kunt u op ons verwarmde Vechtterras genieten van alles wat wij op de kaart hebben staan. Het uitzicht is bijzonder en dynamisch. De vechtbrug en aan de andere kant de vergezichten met de bootjes, de molen, het kampeerterrein met caravans en de Vecht die de bocht om gaat in de een oase van landerijen en rust. Zeker de moeite waard!