High Tea - arrangement

(= Koffie met huisgemaakt gebak, wandeling en hightea STADHUUS)

tussen 11.00 en 12.30 uur ontvangen met koffie met ons huisgemaakt appelgebak. Hierna vertekt u met medenemen van een routekaart/routeboekje voor een heerlijke wandeling. U kunt een keuze maken tussen een stadswandeling door het historische centrum van Ommen, of een boswandeling over het landgoed rond om 'HUIZE HET LAER'. De wandelingen duren zo'n 1 1/2 uur.

Bij terugkomst in ons 4 eeuwen oude monumentale gebouw wordt u getrakteerd op een heerlijke hightea. U kunt onbeperkt thee bijbestellen.

Onze prijs: E 25,50 (U dient voor dit te reserveren!)

                              restaurantommen hightea

High Tea in ‘t Olde Stadhuus!

Onder het genot van een heerlijk kannetje thee kunt u genieten van onze uitgebreide en smaakvolle ‘High Tea’ gerechtjes. Onze ‘High Tea’ is opgebouwd uit drie smaak belevingen, namelijk zoet, hartig en fruit……

High Tea ‘STADHUUS'
€ 19,50 p.p.

De burgemeester zetelde tot 1988 in ons bijzondere, statige gebouw. Onze eerste burgervader stond garant voor klasse en bijzonder verrassend in Ommen. Dit geldt ook voor onze High Tea ‘STADHUUS’.  Onder het genot van een heerlijk kopje thee met smaak naar keuze en aan te vullen zoveel u maar wenst, beleeft u een heerlijkheid aan gerechtjes.

Alle producten zijn huisgemaakt en op ambachtelijke wijze bereid. Naast de scones met marmelade krijgt u onder andere diverse soorten sandwiches, met zowel vis, vlees als gezond. Verder presenteren wij u, een fruitbowl, roombroodje, mousse van chocolade, advocaat, appelgebakje, amandelspijskoekje, brownie enz.

GENIETEN in een ambiance van klassiek met modern!’

 

Op alle dagen dat we geopend zijn bestaat de mogelijkheid tot het bestellen van een hightea. Wel verzoeken wij om te reserveren!! Onze hightea serveren we tussen 12.30 en 15.30 uur!

Onze hightea serveren wij in ons restaurant. Vooraf en na afloop kunt u uiteraard gebruik maken van ons terras.